fotografii la nunta

5 Solutii pentru expozitii de fotografii la nunta

O moda recenta este ca mirii sa amenajeze un colt cu fotografiile lor la localul sau in spatiul in care se desfasoara nunta. Este ceva interesant, mai ales ca invitatii se poate sa nu cunoasca bine decat unul dintre miri sau nu stiu mare lucruru despre trecutul si familiile lor. 

De obicei aceste mini-expozitii contin fotografii din timpul prieteniei si relatiei celor doi, impreuna cu mici mesaje scrise: Povestea noastra de dragoste! Cum a inceput totul! Povestea noastra! etc. Mai pot fi adaugate lumanari, mici obiecte decorative, un jurnal in care invitatii scriu urari si altele. 

Alte persoane prefera sa puna fotografii din copilarie, sa faca un fel de arbore al familiilor din care provin mirii, sa se fotografieze inainte in haine de nunta si sa pune cele mai bune poze acolo  si alte idei interesante. 

Pentru a le afisa, aveti nevoie de o solutie creativa. Dintre cele de mai jos alege ceva care se potriveste stilului vostru si tematicii nuntii:

1.Poze inramate

Ramele albe, fine, merg perfect la tema nunții, dar la o nunta mai rustica pot fi folosite si alte tipuri de rame, din lemn simplu. La fel la nuntile care au o culoare dominanta, le pot asorta cu aceasta. Se pot pune pe o masa, pe orice suport, chiar si pe tulpina unui copac de la intrare. 

 

2.Fotografii aranjate intr-o rama goala

Folositi orice rama sau una mai stilata. Prindeți-le pe câteva panglici sau sfori cu carlige sau lipiti-le. 

Pentru aceasta metoda este bine ca fotografiile sa aiba aceeasi marime si sa fie printate cu o margine alba in jurul lor.

   

3. Copacei cu poze

Se poate folosi o planta decorativa in care se prind poze sau pe un manunchi de nuiele sau bete decorative.

4. Pentru nunti in stil vintage 

O fereastra veche, o usa, niste paleti din lemn, o scara veche, un gard, orice arata invechit si se potriveste cu stilul nuntii poate sa devina un suport pentru fotografiile voastre. Iata numai cateva idei.

   

 

5. Alte idei utile

Practic poti agata pozele de orice, de crengile unui copac, de niste sfori sau panglici agatate in sala, le poti pune pe scaune ca o poveste a mirilor din copilarie si pana acum, prinde-le pe spitele unei roti de bicicleta etc.

<

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.