cura slabire cafea verde

Iti place cafeaua? Stiai ca poti slabi band cafea?

Studiile arată beneficiile cafelei negre pentru sănătate, dar astăzi vreau îți povestesc despre un alt tip de cafea, și mai benefic, ce poate fi folosit printre altele și în curele de slăbire:

Cafeaua verde: proprietăți și beneficii pentru organism

Cu o aromă mult mai accentuată și intensă decât a cafelei clasice, cea verde reprezintă o încântare pentru consumatori, dar totodată o sursă inepuizabilă de beneficii asupra organismului. Este vorba despre cafeaua neprăjită, crudă, care nu este supusă prelucrării termice.
Motivele pentru care vă recomandăm acest tip de cafea în detrimentul opțiunii cu care cei mai mulți sunt obișnuiți sunt numeroase. Este băutura cu un conținut bogat de antioxidanți, responsabili de prevenirea a numeroase boli și afecțiuni, precum cele de natură cardiovasculară și a obezității.

Cum se prepară cafeaua verde?

Modul de preparare al acesteia diferă de cel binecunoscut de toți pentru că nu se fierbe. Infuzia este modalitatea prin care se obține o cafea aromată și delicioasă, asemenea preparării ceaiului.
Pentru a beneficia de toate proprietățile antioxidante ale cafelei, este indicat să consumați preparatul fie imediat, fie într-un timp cât mai scurt. Consumată ca atare, fără îndulcitori, cafeaua verde este o sursă minunată de antioxidanți, preferabil a fi consumată până la amiază.
Băutura are efecte asemănătoare cu cele ale ceaiului verde dar mai numeroase, chiar mai puternice potrivit cercetătorilor.
Cafeaua verde are beneficii importante

Consumul zilnic al cafelei verzi (1-2 cești pe zi) poate avea numeroase efecte benefice asupra corpului uman. Pentru eficiență maximă, alegeți variante bio de boabe sau cafea verde măcinată.

O recomandăm mai ales celor ce urmează cure de slăbire, pentru efectele acidului clorogenic conținut de preparatele de acest tip. Metabolismul este accelerat cu ajutorul acestei substanțe, este un puternic stimulent al arderii grăsimilor corporale în exces . Mai mult decât atât, favorizează inhibarea glucozei în intestine, reducând astfel considerabil senzația de foame. În acest sens este benefică celor ce urmează o cură de slăbire.

De altfel, este apreciată și pentru eficiența privind ușurarea tranzitului intestinal. Asta înseamnă că favorizează o digestie mult mai bună a alimentelor.

Are un conținutul de antioxidanți atât de bogat, încât reușește să asigure o stare de sănătate optimă. Acțiunea acestora se resimte și asupra ficatului, ce se detoxifică mai eficient decât prin alte cure, totodată reducând riscul de a face diabet.

Efectele cafelei verzi se resimt și la nivelul activității cerebrale pentru care constituie un tonic excelent.

Este o soluție pentru cei care suferă de insomnii întrucât consumul ei ajută la relaxarea întregului organism.

Aceasta este potrivită pentru consum și în cazul celor care suferă de tensiune arterială, întrucât reduce considerabil acest risc, precum și tahicardiile.

De menționat sunt și beneficiile antiinflamatoare, respectiv antiseptice ale băuturii. Poate fi trecută cu încredere în lista substanțelor cu capacități dezinfectante naturale, întrucât este deosebit de eficientă pentru un spectru extins de viruși.

Un lucru este cert: cafeaua verde oferă un ajutor deosebit privind încetinirea îmbătrânirii premature, efectele sale resimțindu-se atât la nivelul tenului, cât și al pielii.

Dacă nu ești un fan al cafelei sau nu îți place gustul, poți opta pentru suplimente alimentare pe bază de cafea verde și vei obține aceleași beneficii.

Nu există contraindicații în ceea ce privește consumul său, adică nu prezintă efecte negative asupra organismului.
Cumpără acum unul dintre produsele cu CAFEA VERDE de mai jos și începe să slăbești și să fii mai sănătoasă!

1 comentariu

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.