lipsa de vitamine

Aplicația Lipsa de vitamine

Ce este aplicatia Lipsa de Vitamine?

Organismul ne semnalizează întotdeauna dacă nu avem un stil de viaţă şi o alimentaţie neechilibrate şi dacă nu îi oferim nutrienţii necesari pentru o funcţionare optimă. Te-ai confruntat vreodată cu unul dintre următoarele simptome: oboseală cronică, extenuare, nervozitate, iritabilitate, dureri articulare, somnolenţă, dureri de cap, sistem imunitar slăbit, creşterea greutăţii corporale, pierderea părului, slăbiciune sau puls accelerat?

Dacă metabolismul tău nu obţine o cantitate suficientă de vitamine, minerale şi alţi micronutrienţi de calitate, acest lucru se observă! Aceasta se reflectă în aspectul pielii şi al părului, în comportamentul şi dispoziţia ta şi în multe alte moduri.

De exemplu: cârcei la picioare, uscarea pielii, insomnie, depresie, ameţeală, apatie, dureri musculare, performanţă scăzută la şcoală şi la locul de muncă, constipaţie, scăderea libidoului, răceală cronică, unghii casante şi multe altele

Acorzi o atenţie suficientă acestor simptome ale lipsei de vitamine? Eşti conştient de mesajele pe care ţi le trimite organismul? 

Daca nu stii care vitamine îți lipsesc, poti cumpara un flacon de medicamente care contin cat mai multe vitamine si minerale.

Sau poti sa apelezi la aplicatia Lipsa de vitamine. Pe baza unui chestionar gratuit, vei primi o recomandare cam ce vitamine lipsesc in principal din organismul tau. 

Fa acum acest test AICI

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.