generic harvoni tratament hepatita c

Exista speranta pentru bolnavii de hepatita C

Hepatita C era pana de curand o boala ingrozitoare produsa de un virus care nu disparea nicicum din organism si care putea sa se inmulteasca producand distrugere hepatica, ciroza si chiar moartea. Abordarile terapetice (interferon, ribavirina etc) aduceau ameliorare doar la un anumit procent de bolnavi, uneori virusul crescand din nou si devenind si mai virulent.

De cativa ani insa s-a aprobat un nou tratament, fara interferon si alte substante periculoase, cu efecte adverse minime, care poate vindeca complet Hepatita C (genotipurile 1, 4, 5 si 6) doar in 3-4 luni, la peste 95% dintre persoanele care il iau. Asta cu doar o pastila pe zi.

generic harvoniLicentiat sub numele de Harvoni, produs de compania americana Gilead, contine substantele Ledipasvir 90mg si sofosbuvir 400mg. Este foarte efectiv in multe stadii ale bolii, inclusiv in faza de ciroza. Desigur ca, dupa scaderea virala (devine de obicei nedetectabil nivelul virusului), organismul are nevoie sa se refaca dupa eventualele daune produse de virus.

Desi acest tratament minune ar putea salva sute de mii de romani, problema este ca se poate primi compensat doar in ultimele stadii ale bolii, F3 si F4 sau daca ati suferit deja un transplant de ficat diin cauza acestei boli. Preturile pentru a vi-l procura din timp sunt uriase, depasind in Europa peste 30,000-50,000 eur/ tratament.

Generice de zeci de ori mai ieftine si cu acelasi efect

Medicamentele generice sunt produse in general de tarile sarace sau in curs de dezvoltare care nu isi pot permite preturile uriase ale companiilor producatoare. Totusi multi dintre producatori au licenta de la cei care detin patentul, deci producerea si comercializarea lor este complet legala.

Medicamentele au exact aceleasi substante si acelasi efect ca si oricginalul Harvoni si costa de zeci de ori mai ieftin (intre 800 si 3000 eur/ tratament).

Ceea ce nu stiu multi este ca, desi genericele Harvoni nu se gasesc la vanzare in farmaciile din Romania, e perfect legal sa le procurati pentru uz personal si sa le consumati sub indrumarea medicului. Optiunile de comandare sunt diverse: comanda pe internet dintr-o tara producatoare, apelarea la o firma de turism medical prin care puteti ajunge si cumpara personal, faceti o excursie si cumparati sau apelati la un distribuitor care le aduce. In majoritatea cazurilor aveti nevoie de reteta de la medicul specialist (uneori tradusa in engleza).

Cum, ca in orice situatie de acest gen, exista si sarlatani care pot vinde produse contrafacute in loc de genericele reale, asa ca aveti mare grija, cumparati doar din surse de incredere, solicitati sa fie sigilate corespunzator si sa aiba documente de provenienta.

Daca doriti sfaturi de unde le puteti procura REPEDE si in SIGURANTA, puteti scrie la medicamente.india@gmail.com unde un intermediar roman, cu experienta va va ajuta sa obtineti tratamentul generic din India, cu costuri minime si acte in regula.

https://www.youtube.com/watch?v=LOPViE51REc&t=46s

1 comentariu

  1. […] Puteti vedea si articolul Exista speranta pentru bolnavii de Hepatita C […]

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.